Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Exposició "CuSiMn"
Sales d'exposicions - P1 a les 09:00 els dies 06, 07, 08, 11, 12, 13, 14, 15, 18, 19, 20, 21, 22, 26, 27 de juliol
 

La mostra presenta setze visions personals sobre unes mateixes tècniques i materials treballats amb la tècnica en fosa de bronze. Les obres són creades per un grup d’estudiants de Belles arts en el marc de l’assignatura Edició escultòrica: fosa de metall de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Cu Si Mn al·ludeix als elements que composen el bronze.

 

Som projectes, idees, treball i resultats, som la combinació de diferents estats mentals i físics plasmats en escultura. 
Som una confluència de diverses maneres de concebre la creació amb bronze. Un aliatge que es barreja en la seva deguda proporció de visions, vivències i sentiments. Aliats que batallen per a cohesionar aprenentatge i resultat artístic.
Som incapaços de parlar de fosa sense entendre el que és un aliatge i, en aquesta ocasió, es impossible explicar aquesta experiència sense entendre el que significa l’aliança entre els elements que conformen aquest grup d’estudiants i docents.

Som elements que respiren,… 
… inhalen,… pateixen, … exhalen,… comparteixen, … inhalen,… interioritzen, … exhalen,… experimenten, … inhalen,… reflexionen, … exhalen,… construeixen, … inhalen,… destrueixen, … exhalen,… tornen a construir, … inhalen,… fusionen, … exhalen… fonen,
Som persones que bateguem enèrgicament per la nostra passió,…  l’escultura.
Som aliatges que es converteixen en intenses experiències.


                                                                                               Enric Teixidó Simó

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment