Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Cosmos Quartet
Dv, 07 d'octubre a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Helena Satué (violí), Bernat Prat (violí), Lara Fernández (viola)  i Oriol Prat (violoncel)

A l’estela del Quartet Casals, el nostre país no ha deixat de produir quartets de corda en els darrers anys, un dels formats més importants de la música de cambra i que ha generat un dels repertoris més amplis. Una de les formacions més recents és també una de les que ha entrat amb més força, el Cosmos Quartet, que presenta un programa que recorre tres segles del repertori per a quartet, des del classicisme (Haydn) fins al segle XX (Bartok) passant pel romanticisme (Mendelssohn). La formació neix de l’amistat i la complicitat de quatre músics que cobreixen dues generacions. Malgrat la seva joventut com a grup, la formació ha aconseguit un ampli reconeixement.

Una proposta de la Xarxa de Músiques de Joventuts Musicals

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ENTRADA: 3 €

Venda d'entrades anticipades d'entrades anticipades aquí o a Secretaria de la Casa de Cultura, de dilluns a divendres de de 9.30 h i de 18 h. Venda d'entrades a l'Auditori Josep Viader 30 minuts abans de l'inici del concert. 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment