Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Vernau Mier Frisson Sextet
Dv, 21 d'octubre a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Pol Omedes (trompeta), Vernau Mier (saxo alt), Joan Codina (trombó), Albert Carrique (saxos tenor i soprano i clarinet baix), Manel Fortià (contrabaix) i Andreu Pitarch (bateria)

El jove intèrpret i compositor Vernau Mier (Girona, 1994) ens presenta un sextet sense piano ni cap altre instrument harmònic, format per quatre instruments de vent (trompeta, saxos, trombó i clarinet baix), contrabaix i bateria. Amb melodies d'influències variades, ens mostra un repertori on apareixen des de ritmes llatins fins a les amalgames rítmiques buscant explotar totes les possibilitats dels instruments. Malgrat la seva joventut, col·labora en altres formacions i lidera també un quintet amb el qual va gravar l’àlbum de debut, Nebuloses d’Azimut (2014), amb només 19 anys. En l’actualitat prepara el segon disc que enregistrarà amb el sextet.

>Una proposta de Joventuts Musicals de Girona

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ENTRADA: 3 €

Venda d'entrades anticipades d'entrades anticipades aquí o a Secretaria de la Casa de Cultura, de dilluns a divendres de de 9.30 h i de 18 h. Venda d'entrades a l'Auditori Josep Viader 30 minuts abans de l'inici del concert. 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment