Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Tom Kerstens (guitarra)
Dv, 18 de novembre a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

El centenari d'Enric Granados 1916-2016

El guitarrista holandès Tom Kerstens és un intèrpret amb una alta consideració per la seva versatilitat tant amb instruments moderns com d’època i ha treballat repertoris barrocs, clàssic i moderns. Format a Holanda, Espanya i el Regne Unit, és un profund coneixedor dels grans compositors espanyols. A banda de gravar obres dels grans compositors britànics, entre els seus treballs figuren àlbums com Goya, the music of Enrique Granados, interpretat amb un instrument d’època o ¡Zapateado! Homage to Rodrigo, amb temes del mestre espanyol i composicions originals d’homenatge. En l’actualitat prepara dos discos nous: un amb la seva formació G Plus Ensemble i un altre dedicat a l’obra d’Isaac Albéniz. En aquesta ocasió interpretarà exclusivament música espanyola amb obres d’Albéniz i d’Enric Granados, coincidint amb el centenari de la seva  mort.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ENTRADA: 3 €

Venda d'entrades anticipades d'entrades anticipades aquí o a Secretaria de la Casa de Cultura, de dilluns a divendres de de 9.30 h i de 18 h. Venda d'entrades a l'Auditori Josep Viader 30 minuts abans de l'inici del concert. 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment