Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Conferència “Introducció a l’avaluació clínica del dolor”, a càrrec de Carlos Hugo Salazar
Dll, 07 de novembre a Aula A a les 19:00 h.
 

El dolor és una experiència sensorial i emocional desagradable sovint associada a la lesió d’un teixit corporal. Clínicament és una entitat a ser avaluada i tractada, tan sí es presenta com a símptoma o com a malaltia. Existeixen diferents tipus de dolor i és important realitzar un bon diagnòstic per establir un abordatge terapèutic adequat que inclou diversos procediments, tractaments farmacològics, rehabilitació i higiene sanitària. És important avançar en el coneixement i el tractament del dolor perquè té una afectació multidimensional de la qualitat de vida dels qui el pateixen.

 

Carlos Hugo Salazar Zamorano

Llicenciat en Medicina i Cirurgia i especialista en Anestèsia, Reanimació i Teràpia del Dolor (Universidad de Valle, Colòmbia). Visiting Fellow al Pediatric Anaesthesia (The Children’s Hospital, Birmingham, USA). Col·laborador i tutor als cursos d’Anestèsia Regional dels hospitals Clínic i de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, Clínic de València, Princep de Astúries d’Alcalà de Henares i del 12 de Octubre de Madrid. Adjunt d’anestesiologia amb dedicació principal a l’anestesia regional i al tractament del dolor a l’Hospital de Figueres.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ORGANITZA: Grup de Recerca Neoma i Universitat de Girona

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment