Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Conferència “L’exercici físic com a tractament i prevenció del dolor”, a càrrec de Lluís Sala
Dll, 21 de novembre a Aula A a les 19:00 h.
 

Segons estudis recents el sedentarisme és la causa de moltes malalties del segle XXI. L’exercici físic té una gran transcendència en el tractament del dolor crònic o de llarga durada. Diversos estudis han demostrat que l’exercici físic alleuja el dolor que acompanya a trastorns com la disfunció lumbar i les malalties reumàtiques, i pot millorar la qualitat de vida a persones que pateixen càncer o fibromiàlgia. És de vital importància la prescripció d’exercici físic adequat a les necessitats de cadascú.

 

Lluís Sala Pérez

Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport per la Universitat de Lleida. Diploma de Postgrau en Readaptació a l’Activitat Física i a l’Esport per la Universitat de Girona. Readaptador del primer equip del Girona FC, i preparador físic especialista en Entrenament de la força i l’acondicionament físic; i readaptador de lesions al centre de fisioteràpia i entrenament SPORTCLINIC (Girona).

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ORGANITZA: Grup de Recerca Neoma i Universitat de Girona

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment