Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Religiò, conflictes i diversitat a l'Àfrica occidental, a càrrec de Francesc-Xavier Marín
Dj, 27 d'abril a Aula A a les 19:30 h.
 

Francesc-Xavier Marín (Gironella, 1963) és doctor en Filosofia, diplomat en Ciències de la Religió i expert professional en cultura, civilització i religió islàmiques. És professor de la Universitat Ramon Llull —on és investigador principal del Grup de Recerca «Identitat i Diàleg Intercultural»— i dels Instituts Superiors de Ciències de la Religió de Barcelona i de Vic. Forma part del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa de la Generalitat de Catalunya

Des del 2001 hem assistit a un llarg conflicte que s’ha anomenat “lluita contra el terrorisme global”. El seu desenvolupament ha tingut lloc en diversos escenaris, en un procés d’accions i reaccions que han anat des d’atemptats a Occident a guerres i intervencions a Afganistan, Irak, Síria,... però un dels escenaris més oblidats ha estat l’Àfrica subsahariana. Només ens n’hem recordat quan hi han hagut crims amb massa. En aquest cicle aprofundirem en les claus d’aquest conflicte, donant una visió global de l’Àfrica subsahariana i especialment de l’Occidental, per entendre els interessos geopolítics de la zona, les interseccions culturals i els precedents d’islamisme radical que venen de llny i que es contextualitzen en grups radicals com Boko Haram. 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment